Szórakozás

Bombera Krisztina: „Éljen a hazug propaganda!”

Bombera Krisztina, az ATV műsorvezetője vasárnap hajnalban akadt el hazafelé jövet az M1-esen. A televíziós Facebook-bejegyzésében bírálta a helyzetet kezelő hatóságokat és a megfelelő tájékoztatás hiányát.

Bombera Kriszta a biztató közmédiás híradások alapján döntött úgy, hogy hazautazik gyerekeivel Ausztriából, ugyanis a a Belügyminisztérium közleménye szerint szombat éjszakára minden utat járhatóvá tettek. A televíziós saját bőrén tapasztalta meg a hazugságot,  és ő is a hó fogságába kerül. Az ATV műsorvezetője Facebook-posztban fakadt ki:

„Éljen a rohadt, gondtalan, hidegvérű, hazug, beteg propaganda. Órák óta ülök az autópályán a két gyerekkel hazafelé Ausztriából, mert azt hazudták, járhatók ma már az utak. Egy órája, éjfélkor azt mondta be a Kossuth, hogy pár alsóbbrendű utat kivéve minden rendben. Egy perce, a hajnali 1-es Kossuth hírek azt mondta be, vannak még NÉHOL gondok, pl. az M1-en, de a katasztrófavédelem TEGNAP négyezer személyautót mentett ki. Ennyi. Éljen a rohadt, gondtalan, hidegvérű, hazug, beteg propaganda. Ezek azt hiszik, nem olvasunk, hallgatunk, nézünk mást is, mint közmédiát?!?! A hvg és a normális többi online is mintha az utakon rekedtektől tudna csak tájékozódni! És nem járt itt az M1-en egyetlen rendőr sem, vagy bármi autó azt ellenőrizni, szorul-e bárki segítségre!!” – írta a kocsijában rekedt televízós.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik