Szórakozás

Kerüljék az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszát!

Információink szerint a látótávolság minimálisra csökkent, az autópálya nagyon nehezen járható.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére több balesetről is bejelentés érkezett március 14-én délután az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszáról. Mind a Budapest, mind a Balaton felé vezető oldalon több anyagi káros, illetve sérüléssel járó közlekedési baleset is történt.

Tömeges balesetek történtek az M7-es autópálya mindkét oldalán Szabadbattyán és Polgárdi között, az elsődleges információk szerint több ember beszorult a roncsokba – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy sok személygépkocsi, több kamion és teherautó ütközött egymásnak a Siófok felé vezető oldalon. Sokan beszorultak gépjárműveikbe. A sérültek számáról egyelőre nem tudott nyilatkozni.Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az M7-es autópálya ugyanezen szakaszán, a főváros felé vezető oldalon is több jármű ütközött.

Információink szerint a látótávolság minimálisra csökkent, az autópálya nagyon nehezen járható. Aki teheti, vagy ne induljon útnak, vagy a 7-es számú főutat válassza!

A megyében a 64-es, illetve a 8123-as számú út továbbra is le van zárva műszaki mentések miatt. A többi út eddigi információink szerint járható, ugyanakkor az erős havazás miatt nagyon rosszak a látási és út viszonyok-nyilatkozta a Fehérvár24-nek a FM RFK sajtóügyeletese.

Számoljanak azzal, hogy lassabban tudnak csak közlekedni! Tartsák be a követési távolságot és a látni és látszani elvet! Vigyenek magukkal takarót, illetve meleg italt, hogyha esetlegesen elakadnak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik