Szórakozás

Balesetek miatt teljes útzár két főúton is

havazás behajtani tilos (havazás útlezárás)
havazás behajtani tilos (havazás útlezárás)

A hóhelyzet miatt sok a baleset az utakon, két főutat teljes szélességében lezártak.

A hóhelyzet miatt több anyagi káros közlekedési baleset is történt március 14-én délelőtt Fejér megyében, melynek során a műszaki mentések idejére a rendőrök teljes székességében lezártak két főutat is.

Az egyik a 81-es számú főút. Itt a 16-as km szelvényben Magyaralmás és Söréd között ütközött össze öt személygépkocsi és két teherautó. Sérülés nem történt. A járőrök a forgalmat Fehérvárcsurgó illetve Bodajk felé terelik.

A másik lezárt főút a 64-es számú. Itt a 28-as km szelvényben Dég és Enying között történt szintén anyagi káros közlekedési baleset. Hat személygépkocsi és egy gyerekeket szállító autóbusz ütközött össze. Sérültje ennek a balesetnek sincsen. A rendőrök ezt az utat is teljes szélességében lezárták a műszaki mentés idejére. A forgalmat Lajoskomáromnál illetve Enyingnél a 6404-es számú útra terelik- nyilatkozta a Fehérvár24-nek a FMRFK sajtóügyeletese.

Ahogy arról korábban beszámoltunk reggel a havazás miatt öt kamion is elakadt. Továbbra is folyamatban van a műszaki mentés a 8123-as úton, így az útzár továbbra is tart.

Legfrissebb információink szerint a 81-es számú főút 16-os km szelvényében a műszaki mentés véget ért, így a főút járható. A 64-es főúton és a 8123-as számú úton továbbra is érvényben van az útzár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik