Szórakozás

Veszélyes arcműtéten esett át a Jóban Rosszban sztárja

Kockázatos átalakítást vállalva fekszik műtőasztalra Varga Balázs.

A sikersorozatban nemrég feltűnt karakter emberi arcvonásait szeretné visszanyerni súlyos balesete után a komplikált plasztikai korrekcióval. Az operáció nem csupán az életben, de a színfalak mögött is rendkívüli előkészületeket igényelt.

Egyedi sebészi beavatkozás fokozza az izgalmakat Csillagkúton. Varga Balázs arca motorbalesete során teljesen szétroncsolódott, azonban nem kis kockázatot vállalva úgy dönt, sebészkés alá fekszik, hogy visszanyerje emberi vonásait. Az exkluzív jelenetek a készítőktől is különös odafigyelést igényeltek, hiszen a minél élethűbb kidolgozásra nagy hangsúlyt fektettek. A Jóban Rosszban orvos szakértőjének jóvoltából most a műtő kulisszái mögé is betekintést nyerhetnek a rajongók.

„Az adott jeleneteknek már az első ötletelések után készül egy orvos szakmai kidolgozása. Közös megegyezés alapján igyekszünk minél élethűbben felépíteni a történéseket, sokszor vannak azonban kisebb csúsztatások, például a gyógyulás idejét tekintve, hiszen a sorozatban pörögnek az események. Ráadásul egy ilyen komoly plasztikai műtét a valóságban több lépcsőben történik, mivel egy arcrekonstrukciós műtét a plasztikai sebészet csúcsa, így kiemelt fontosságúak a finom mozdulatok, így erre különösen nagy hangsúlyt fektettünk. Persze előkerül a véső is, de a paraván takarásában ebből a nézők nem láthatnak majd túl sokat, hiszen azért nem magán a műtét részletein van a fő hangsúly. A valóságban egyébként ritka, hogy egy hasonló baleset után valaki tökéletesen visszanyerje az arcvonásait, de vannak kivételek” – árulta el Dr. Ketskés Norbert.

Szolnoki Tibornak nem mindennapi kihívást jelentett Dr. Wágner bőrébe bújni.

„Ez a karakter egy olyan figura, aki a szakmáját művészi szinten űzi, és minden egyes feladat egy újabb kihívás számára, akárcsak egy színész számára egy-egy új szerep, így hamar összhangba kerültem vele” – tette hozzá a plasztikai sebészt alakító Szolnoki Tibor.

A Jóban Rosszban következő epizódjaiból hamarosan kiderül, hogy mi rejlik a kötés alatt, és hogyan fest Varga Balázs a műtét után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik