Szórakozás

Szívmegállás okozta Cipő halálát

Életének 48. évében, hétfő hajnalban elhunyt a Republic frontembere, Bódi László, ahogyan mindenki ismerte, Cipő. A halál pontos oka a Blikk információi szerint szívleállás.

Hétfő hajnalban, 1.26 perckor állapították meg orvosai Cipőnél a halál beálltát – tudta meg a Blikk.

Az énekes agya a fájdalomra pár napja még reagált, a szíve azonban feladta a küzdelmet, vasárnap este 8 órakor megállt. Hiába küzdöttek az életéért az orvosok öt és fél órán keresztül, nem tudták visszahozni az életbe. Az énekes korábbi orvosa, dr. Merkely Béla az utolsó pillanatig reménykedett, hogy barátja meggyógyul.

A Republic frontembere tisztában volt a betegségével és annak esetleges következményeivel is. Nem szívesen beszélt róla, de a hozzá közel állókkal tudatta, hogy hosszú útra készül. Volt olyan barátja, akitől már el is búcsúzott. Egyikük, Bogó Ágnes, a Zánkai Gyermekváros egykori igazgatója egy különleges ajándékot kapott Cipőtől: az énekes egy Republic-lemezre karcolta halála évét: 2013. november 10. “Úgy érezte, eddig fog élni, nincs ennél több ideje. Úgy nézett rám, mint aki biztos: neki csak ennyi jut” – mondta a Borsnak az asszony.

A zenészt családja, barátai és a rajongók gyászolják, az interneten is több százezren – köztük hírességek –  fejezték ki részvétüket.


Fotó: Story/Best archívum

Ajánlott videó

Olvasói sztorik