Szórakozás

Balesetet okozott, majd továbbhajtott

Baleset szemtanúit keresik: egy Seat Leont vezető autós okozott balesetet, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A Móri Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat cserbenhagyás miatt, egy Seat Leont vezető sofőrrel szemben, aki február 25-én 7 óra után, a 81-es főút 25-ös km szelvényében, Mór külterületén közlekedési balesetet okozott.

A Citroen Berlingot vezető sofőr Mór felől tartott Székesfehérvár irányába. A 25-ös km szelvényhez érve észrevette, amint egy Székesfehérvár felől közlekedő, sárga Seat Leon személygépkocsi egy tehergépkocsi előzésébe kezd, és emiatt áttér az ő sávjába. A Citroen vezetője csak úgy tudta elkerülni a frontális ütközést a Seattal, hogy lehúzódott a jobb oldali útpadkára, így a három jármű, ütközés nélkül haladt el egymás mellett.

A kitérő manőver közben azonban a Citroen a laza, sáros útpadkán megcsúszott, átsodródott a szemközti sávba, és összeütközött egy szabályosan, Székesfehérvár felől közlekedő Opel Insignia személygépkocsival. A baleset során személyi sérülés nem történt, de az Opelben és a Citroenben anyagi kár keletkezett-mondta az FMRFK sajtóügyeletese a Fehérvár24-nek.

A Seat Leon vezetője annak ellenére, hogy az előzése után észlelte a balesetet, nem állt meg és nem nyújtott tőle elvárható segítséget a balesetben érintett, vétlen autósoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik