Szórakozás

Republic: kacsa Cipő felébredésének híre

Bódi László Cipő (Bódi László Cipő)
Bódi László Cipő (Bódi László Cipő)

A híresztelésekkel ellentétben változatlan a Republic három hete kómában fekvő frontemberének állapota.

Több helyen is megjelent, hogy Bódi László (Cipő) állapotában javulás állt be és már kinyitotta a szemét. A hírt az együttes hivatalos weboldalán cáfolta. Mint korábban megírtuk, Abella Miklós, a zenekar menedzsere a Facebookon és az RTL Klub Hiradójában is arról beszélt, hogy sajnos arról még nem tudnak beszámolni, hogy az énekes jobban lenne.

Az együttesnek a bulvársajtó irományaiban közölt, “közeli ismerősök”-re hivatkozó állításairól nincs hiteles tudomása. A legutóbbi (24 órán belüli) orvosi tájékoztatás szerint nem történt érdemleges változás Cipő állapotában. “Természetesen bízunk a felépülésében, hétfőn kapunk aktuális kezelőorvosi értékelést.”

“Barátunk, zenésztársunk állapotában jelen tudásunk szerint semmiféle orvosilag is megalapozott változás nem következett be (sem jó, sem rossz irányban) – ilyet felelősséggel csak a hétfőn esedékes heti konzílium mondhat ki. Ezért minden felröppentett híresztelést érdemes a maga helyi értékén kezelni” – írták.

Az együttes arra kért mindenkit, hogy kizárólag hiteles orvosi szakvéleményeknek és ne “közeli ismerősök” laikus észrevételeinek higgyen. A Republic az ígérte, hogy a hétfői konzílium megállapításait – ahogy eddig is – haladéktalanul megosztja a rajongókkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik