Szórakozás

Keményen kifigurázták ByeAlexet!

Az X-Faktor után a Dal című műsort vette górcső alá az Irigy Hónaljmirigy.

Új show-val jelentkezik az Irigy Hónaljmirigy, ezúttal az M1 műsorán. Az X-Faktor után a Dal című műsort vette górcső alá a nyolc kan. A fiúkban most sem kell csalódnunk: ismét nem kíméltek senkit, így természetesen a közvéleményt alaposan megosztó ByeAlex sem maradhatott ki a kifigurázottak sorából.

Magyarország elsőszámú humortársulata új show-t forgatott! A srácok ezúttal az Eurovíziós Dalfesztiválról mondják el a véleményüket, egy tizenegy dalból álló műsorban, amolyan „mirigyesen”.

„Új egész estés műsorral készülünk, ami javarészt zenékből áll majd, csak néhány nagyon ütős geg lesz benne, így összeállítása igazán testhezálló feladat volt számunkra. Nagyon örülünk, hogy az M1 megkeresett minket, ugyan a mostani csupán egyszeri együttműködés, de reméljük, hogy a jövőben is tudunk majd közösen dolgozni” – magyarázta Sipos Peti.

Természetesen a show-ban a srácok kifigurázzák majdaz idei Euróvíziós válogatók legemlékezetesebb pillanatait, így a Hujberi Feri és Mészáros Árpád Zsolt között elcsattant csókot is felidézték.

„„Mészáros Árpád Zsolt és Hujber Feri csókjelenetét elevenítettük fel Antival. A karakterem már a bejáratnál akadályba ütközött, mivel a biztonságiak elvették tőle a csókálló rúzst, és a Túl a barátságon DVD-t. Ez sem vette el a kedvét, így órákig tartó fogmosás, és pár zacskó mentolos cukorka elfogyasztása után elcsattant az a bizonyos csók. Szerencsére nem Kovi volt a rendező, így nem folytatódott a jelenet, de a jövőben tervezzük, hogy vele is dolgozunk majd.” – viccelődött Peti.

Az idei Dal egyik legváratlanabb fordulata minden bizonnyal az volt, amikor a szinte teljes ismeretlenségből előbukkanó ByeAlex nevű fiatalember a már jól ismert énekeseket maga mögé utasítva, nemes egyszerűséggel jött, látott és győzött, így „Kedvesem” c. dalával végül ő képviseli majd Magyarországot Malmöben. A fiú ennek köszönhetően kapott is hideget – meleget, és a történteket mirigyék sem hagyhatták szó nélkül.

„Elsőként formáltunk meg valakit úgy, hogy valójában nem tudjuk milyen személyiség, így ismeretlenben találtunk ki hozzá egy fazont. Reméljük, hogy ByeAlex még sokáig a szakmában marad, és a jövőben készíthetünk majd róla egy komolyabb paródiát is. Mindenesetre sok sikert kívánunk neki!” – üzent a hipszter külsejű énekesnek az éppen az ő bőrébe bújó Molnár Imi.

Az Irigy Hónaljmirigy „Euroillúziós” Dalfesztiválja május 2-án lesz látható az M1 műsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik