Szórakozás

Most már tiszta, fizess!

forint (forint, sziget, pénztárca,)
forint (forint, sziget, pénztárca,)

Trükkös tolvajok buktak le Balatonalmádiban, amikor túl erőszakosan követelték az elvégzett - ám nem szervezeti keretek között kivitelezett - csatornatisztítás díját egy üzlet dolgozójától.

A Balaton-parti település egyik üzlete előtt állt meg a napokban egy csalókkal teli furgon, majd kéretlenül a csatorna tisztításába fogtak. Hogy ki küldte őket, mibe fog ez kerülni és kit terhel majd a költség, nem közölték előre. Csupán a munkálatok befejeztével kopogtattak be az üzletbe egy több ezer forintos számlával.

Határozott és kissé erőszakos magatartásuk eredményes volt, mert az alkalmazott fizetett. A csaló banda öröme azonban nem tartott sokáig, a bolti eladó a gyanús incidens után bejelentést tett a rendőrségen, így a Balatonalmádi Rendőrkapitányság vizsgálni kezdte az ügyet.

A rendőrök a beszerzett információk alapján még aznap elfogták az öt siófoki “csatornatisztítót”, akik jelenleg szabálysértési őrizetben vannak.

A bandának nem ez volt aznap az első akciója, néhány órával korábban Tapolcán is próbálkoztak, ott azonban nem kaptak pénzt a kéretlen munkáért- írja a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik