Szórakozás

Élet-halál közt volt Dopeman édesanyja

Rettenetes tragédia történhetett volna 18 évvel ezelőtt, amikor Dopeman édesanyja és húga majdnem meghaltak, miközben a rapper öccse, Peti is élet-halál közt lebegett.

A rapper édesanyja viszonylag későn, 38 évesen vállalta harmadik gyermekét, Fruzsinát, aki ennek ellenére teljesen egészségesen születhetett volna. Orvosi műhiba miatt azonban a klinikai halál állapotába került, és – bár túlélte a krízist – maradandó károsodást szenvedett.

(Fotó: TV2)

„Fruzsi makkegészséges baba volt, csak haránt feküdt. Anya szerette volna, ha megcsászározzák, de sajnos nem akarták meghallani a szavát, inkább elaltatták, majd a főorvos megpróbálta beforgatni Fruzsit, aki eközben beakadt, és a klinikai halál állapotába került. Ekkor császározták meg anyát. A húgunk 4 percig volt oxigén nélkül, a sérülései sajnos innen fakadnak. A történtekbe anya és a húgunk is majdnem belehalt” – emlékezett vissza a life.hu-nak a tragikus eseményekre A Nagy Duett sztárja, aki ekkor 18, míg az öccse 14 éves volt.

A helyzetet súlyosbította, hogy Dopeman édesapja nem lehetett felesége mellett a vajúdás során. “Épp 40 fokos lázam volt, én is élet-halál közt lebegtem és apa épp rám vigyázott, amikor anya kórházba került, így nem lehetett ott, hogy esetleg beleszóljon a történtekbe. De valószínűleg ő sem változtathatott volna a helyzeten” – veszi át a szót a rapper öccse, Peti.

Szerencsére Dope édesanyja és húga is túlélték a szerencsétlenséget, csakhogy a szülés után 2 évig Fruzsin rengeteg agyműtétet kellett elvégezni és a most 20 éves lány a mai napig is olyan, akár egy féléves baba. A család a történtek miatt beperelte a kórházat, és – 10 évnyi pereskedés után – az országban az elsők közt meg is nyerték a műhibapert. “A nyert pénz kicsit megkönnyítette a családunk életét. A kishúgunk havi támogatást kap élete végéig, így ilyen szempontból rendezett a helyzete.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik