Szórakozás

Elszakadt a cérna Szulák Andreánál

Szulák nekiment a zsűrinek: csalódott a kollégákban az énekesnő, aki szerint a műsor ítészei rendre lepontozzák őt és Papp Gergőt.

A Nagy Duett versenyében rendre a középmezőnyben végez Szulák Andi és Pimasz Úr, akik szerint nehezített pályán futják a versenyt, és csak a közönségnek köszönhetik, hogy ma este is a SuperTV2 színpadára állhatnak. Ugyanis néha az az érzésük támadt, hogy a zsűri tagjai, Kasza Tibor, Dobrády Ákos és Balázs Klári nem szeretik őket, s ha megfeszülnek, sem kapnak tőlük több pontot.

(Fotó: TV2)

Szulák Andinál múlt vasárnap szakadt el a cérna, annak ellenére, hogy versenyben maradtak, a Facebook-oldalán öntötte ki a szívét. „Asszem, ez a zsűri nem igazán kedvel minket” – írta.

“Az első reakcióm a csalódottság volt, aztán nem tagadom, szomorú voltam. A zsűrinek látnia és hallania kellene, hogy Gergő milyen sokat dolgozik és fejlődött a verseny alatt, véleményem szerint volt olyan produkciónk, ami után bőven belefért volna a háromból legalább egy maximális pont” – magyarázza a Borsnak Szulák Andrea.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik