Szórakozás

Kés, fű, kanál, fecskendő

drog, kábítószer (drog, )
drog, kábítószer (drog, )

Nyílt utcán kábítószerezező fiatalokat és egy buszmegállóban késsel hadonászó tolvajt is fogtak tegnap a veszprémi rendőrök.

Megtalálták a kést annál az 54 éves férfinál, aki 28-án késő este Veszprémben fenyegetett meg egy helyi lakost a nyílt utcán.

A gyanútlan veszprémi a buszmegállóban várakozott, amikor a számára ismeretlen férfi odalépett hozzá, és egy késsel a  pénzét követelte. A rablást végül egy arra haladó autó hiúsította meg, ugyanis a késes megijedt a járműtől és a lebukástól, és nyomban elszaladt a buszmegállóból – olvasható a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Az alapos személyleírás alapján egy óra múlva már el is kapták a veszprémi rendőrök. T. Attilánál megtalálták a kést, és őrizetbe vették rablás kísérlete miatt.

Ugyanezen a napon indult eljárás négy fiatal férfi ellen, akiket késő este kábítószer-fogyasztáson értek a veszprémi járőrök. A 18 éves S. István és K. Róbert, a 19 éves N. Attila és 17 éves társuk nem is tagadták a bűncselekmény elkövetését, mind a négyet bevitték a rendőrkapitányságra.

A házkutatások során a rendőrök növényi származékokat, fecskendőt és egy kábítószerrel szennyezett kanalat foglaltak le – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik