Szórakozás

Hello, tavasz!

Itt a tavasz, töltődjünk fel! A meteorológiai tavasz első napján, délután 10 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

A kedvező időjárási helyzet mellett a levegőminőség is igen jó. A Köpönyeg.hu szerint a szennyezettségi mutatók az egészségügyi határérték alatt alakulnak, az elmúlt hétvége csapadékos időjárása kimosta a szennyezőanyagok nagyrészét a levegőből.

Érdemes kihasználnunk a tiszta levegő nyújtotta lehetőségeket például kültéri sportolással, túrázással, kirándulással. A légúti megbetegedésben szenvedőknek is ajánlott ilyenkor kicsit kimozdulni.

A légszennyezettség egyébként elsősorban a nagyobb városokban veszélyes, mert viszonylag kis területen sok embert érinthet a jelenség. Bár mezőgazdasági területeket, természeti értékeket, és anyagi javakat is károsít, ez elsősorban mégis egészségügyi probléma.

A tavasz a megújulás időszaka, érdemes kissé nekünk is megújulni, feltölteni a szervezetünket, erősíteni az immunrendszert! Ahogy beköszöntenek a kissé melegebb napok, indítsunk méregtelenítő kúrát!

A méregtenenítés segít eltávolítani a káros anyagokat a szervezetből, kevésbé lesznek leterheltek a szervek, megújulunk belülről. És hogy nyárra igazán kirobbanó formában legyünk, kezdjünk el rendszeresen sportolni! Megerősített szervezeten nem tud kifogni sem betegség, sem időjárás-írja a Köpönyeg.hu orvosmeteorológiai jelentésében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik