Szórakozás

Nózi szagolta ki a zámolyi kábítószer-ültetvényt

Kábítószer-ültetvényt számoltak fel a rendőrök Zámoly hétvégi házas övezetében.

A zámolyi körzeti megbízott 2012 telén többször is ellenőrizte az üresen álló présházakat Zámoly külterületén. Szolgálati kutyája, Nózi minden alkalommal odahúzta egy házhoz, ahol sok minden gyanús volt, ezért a rendőr többször is visszatért oda kutyájával.

Miután elegendő adat állt rendelkezésére és Nózi is folyamatosan jelzett a háznál, megszervezte a helyi polgárőr egyesülettel a ház figyelését. A megfigyelést hamar siker koronázta és a helyszínen a rendőr elfogta a házban lévő kenderültetvény gondozóját. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a Fehérvár24-et arról tájékoztatta,hogy a későbbiekben még egy férfit fogtak el a nyomozók, akit szintén gyanúsítottként hallgattak ki a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. Cs. Zoltán székesfehérvári és K. Krisztián csókakői lakosok ellen kábítószerrel való visszaélés miatt folyik eljárás.

Információink szerint több tucat kender növényt foglaltak le a technikusok, akik szakértői segítséget vettek igénybe a növények pontos beazonosításához, illetve THC tartalmuk megállapításához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik