Szórakozás

Újabb Guinness-rekordra készül Fekete Laci

A modernkori Toldi Miklós épp fél kézzel szeretne a vállára emelni egy 190 kilós kőtömböt.

A 12 részes, sztárokat és mindenre elszánt kaszkadőröket felvonultató brit tévéműsor legkomolyabb fegyvere, hogy a hétköznapi embereket is megmozgatva buzdítja nézőit a kísérletekben való részvételre. A Hihetetlen Guinness rekordok még a műsorvezetőket sem hagyja lazsálni, így Ben Shepard megdönti a fordított bungee jumping rekordját, vagyis több mint 50 méteres magasságba katapultálja magát.

Őrült rekordok… Egy ír fesztiválon 1500 ember öltözött Hupikék törpikének. Egy amerikai férfi 4000 kilós gumilabdát gyártott, teljesen egyedül. A világ legnagyobb konyhakése 4 méter hosszú. Egy sörimádó német pincérnő 19 korsót szolgált fel 40 méteres úthosszon – egyszer sem botlott meg.

(Fotó: RedLemon)

Megdöbbentő rekordokért nekünk, magyaroknak sem kell a szomszédba mennünk, gondoljunk csak Fekete Lacira:

„1985-ben állítottam fel először világcsúcsot, malomkőhajításban – kezdte Fekete Laci, Magyarország legerősebb embere, aki a mai napig érdeklődéssel követi a DoQ műsorához hasonló, csúcsteljesítményekről szóló összeállításokat. – 1991 óta Magyarország örökös Toldi Miklósaként emlegetnek, de közel sem érzem úgy, hogy mindent elértem volna a sportágban. Szeretnék még fél kézzel a vállamra emelni egy 190 kilós kőtömböt, amivel a saját 180 kilós világrekordomat dönteném meg” – jelentette ki a nagy étvágyáról is ismert híresség, aki utoljára 2004-ben döntött világrekordot. Ekkor az Erős emberek versenyén egy 232,5 kilós golyót tett fel egy 1,3 méter magas állványra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik