Szórakozás

Adásban kényszerítették bocsánatkérésre Havast

havas-henrik(430x286)(2).jpg (havas henrik)
havas-henrik(430x286)(2).jpg (havas henrik)

„Ha szeretnéd, hogy máskor is eljöjjek a műsorba, kérj bocsánatot!”

Epés megjegyzést tett a DK-szimpatizánsokkal kapcsolatban a „Havas a pályán” – az eddigi Civil a pályán megújult változata – ma este adásba kerülő műsorában Havas Henrik. Azt mondta: elege van a Gyurcsány Ferenc visszatérése mellett rendszerint kiálló, idősebb hölgyek alkotta társadalmi csoport megnyilvánulásaiból – írja az atv.hu.

A műsorvezető – pechére – ezt egyik vendége, Váradi Júlia hozzászólása után mondta, amiből akár az is kihallható volt, hogy megjegyzése az ismert kulturális újságíróra vonatkozik. Váradi mindenesetre így értelmezte, ezért az adás vége előtt szót kért, és Havashoz fordulva azt mondta: „Ha szeretnéd, hogy máskor is eljöjjek ebbe a műsorba, kérj bocsánatot!”

Havas előbb megpróbálta egy rövid „bocsánat”-tal elintézni a dolgot, de Váradi nem hagyta annyiban: „Komolyan kérj bocsánatot, vagy többet nem jövök!” – mondta. Havas ekkor magába szállt, és komolyan bocsánatot kért elismerve, hogy kijelentése félreérthető volt, ráadásul eszébe sem jutott Váradinak címezni.

Havas Henrik nem most először ismerte el, hogy hibázott. Korábban a 40 milliós játszma egyik adásában – saját elmondása szerint – „nyegle” volt, ezért bukta el ő és társa, Fresh Viki a teljes 40 milliót. A műsorvezető annyira önkritikus volt, hogy még elnézést is kért alkalmi partnerétől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik