Szórakozás

Kikészíti a színpad Fatimát

Mohamed Fatima (Mohamed Fatima)
Mohamed Fatima (Mohamed Fatima)

A legutóbbi középdöntő előtt előbb a vokalistákkal, majd a hangosítókkal balhézott: egyszerűen leblokkol a közönség előtt.

A történelem ismétli önmagát – szól a bölcselet, és úgy tűnik, Mohamed Fatima esetében sincs ez másképpen. Az énekesnő az utóbbi hónapokban kétszer is elindult egy dalversenyen, de a második nagy megmérettetés során ugyanazt a drámát éli meg, mint az első alatt. Ha stúdióban kell énekelnie, a legjobbak közé tartozik, élő közönség előtt, a színpadon azonban egyszerűen leblokkol.

Mint a Blikk megtudta, Fatima nem tanult az előző heti problémázásból, amikor is közel háromnegyed órán át kereste a kifogásokat arra, miért is nem megy neki a dal eléneklése. A beteg, sápadt, rosszkedvű énekesnő hiába próbálta, nem sikerült megerőltetnie magát, ám ahelyett, hogy önmagában kereste volna a hibát, másokat okolt a szörnyű próbáért – panaszkodtak a jelenlévők, akik nem értették, miért a vokalistákat vádolja azzal, hogy hamisak, miközben ő maga fél gőzzel énekelte a dalt. Később a hangmérnökkel kerestette a szerinte rossz hangzásért felelős hibát hosszú perceken keresztül. A közönség azonban már csak a kész produkciót látta; bár az a zsűri tetszését nem nyerte el maximálisan, a nézők bizalmat szavaztak neki. Fatima tehát ott van az elődöntőben, ám kérdés: hogyan teljesít majd újra élesben…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik