Szórakozás

Bilincsben az ercsi rablóbanda

bilincs (bilincs, )
bilincs (bilincs, )

A rendőrség elfogta azt a négy férfit, akik a Fejér megyei Ercsi településen idős embereket raboltak ki. Több esetben elektromos sokkolóval bántalmazták áldozataikat. Az elfogásukról videó is készült!

A vád J. Zoltán (23), J. Gábor (25), K. Zoltán (23), G. László (18), ercsi lakosok ellen: fegyveresen elkövetett rablás.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a négy férfit, párhuzamosan több helyszínen 2013. február 20-án fogták el. Tartani lehetett attól, hogy a banda tagjai ellenállást tanúsítanak, illetve fegyverük is van. A megyei nyomozók az elfogáshoz az Alba Közterület Támogató Alosztály munkatársai mellett a megfelelő szakértelemmel és felszereléssel rendelkező Terrorelhárítási Központ munkatársait kérték fel.

Az elmúlt hónapokban több esetben követtek el rablást Ercsi területén. Jellemzően arcukat takarva, éjszaka törtek rá otthonaikban az idős emberekre, hogy értékeiket megszerezzék. Követelésüknek nyomatékot adva az idős embereket brutálisan bántalmazták. A Fehérvár24 információi szerint több esetben elektromos sokkolót használtak.

Az elfogásukról készült videó ide kattintva megtekinthető!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik