Szórakozás

Fekete Dávid új barátnőjéről vallott – Fotók!

A győri énekes, celeb úgy tűnik tovább lépett válása óta, mostanság egy dögös fekete lánnyal, Diával tölti szabadidejét.

A sármos énekes nemrég a duettpartnerével, az egykori megasztáros Réti Nórival keveredett közelebbi viszonyba, a két fiatal még egy-két héttel ezelőtti elegáns gálára is kettesben érkezett, most azonban kiderült, Fekete Dávidnak már két hónapja új barátnője van.

Fekete Dávid a közelmúltban vált el feleségétől, Cserpes Laurától. Mint elmondta: nehéz időszakon van túl.

„Amikor véget ért az életemnek az a fájdalmas, válságos szakasza, elhatároztam, hogy nem fogok befelé fordulni, hanem a pozitív gondolatokra koncentrálok” – kezdett bele Dávid, aki úgy tűnik, alaposan belejött az élvezetekbe. Miközben sorra belevágott olyan kreatív dolgokba, mint a fotózás, kisfilmek forgatása, rendezése vagy videók vágása, a lányokkal való minél közelebbi ismerkedés is egy fontos szerepet kapott az életében – írja a Blikk.

Nem csoda hát, hogy az egykori jófiú közeléből is felröppentek olyan hírek, hogy a Réti Nórival való kapcsolata nem csak szakmai jellegű. Dávidot azóta azonban tényleg csak a munka köti az énekesnőhöz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a fiatalember már egy dögös fekete oldalán mutatkozik egyre többet.

Kattintson ide a folytatásért!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik