Szórakozás

Eső, hó és még több csapadék!

Ma eleinte csak délen, majd estétől dél felől egyre többfelé kialakulhat havazás. A hétvége nem ígér mást csak havat, záport, esőt és könnyeket...

Ma dél felől erősen megnövekszik a felhőzet, de kezdetben északon még néhány órára kisüthet a nap. Eleinte csak délen, majd estétől dél felől egyre többfelé kialakulhat havazás. Helyenként megélénkül az északi, északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +5 fok között valószínű. Késő estére Késő estére +2, -3 fok közé csökken a hőmérséklet- áll az Országos Meteorológiai Szolgálat közleményében.

Holnaptól sok-sok csapadékra számíthatunk. Borult lesz az ég, északon és nyugaton havazás várható, másutt a kezdeti havazást egyre inkább havas eső, majd eső váltja fel. Az északkeleti, északi szél élénk lesz. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0, -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2, +4 fok között alakul.

Szombaton hasonlóképp borult időre van kilátás, még több csapadékkal. Nyugaton, északnyugaton és eleinte a magasabban fekvő tájakon havazás, az Alföldön ismétlődő eső várható, másutt havas eső, eső egyaránt előfordulhat. A Dunántúlon az északi, északkeleti, másutt a keleti, délkeleti szél megélénkül, néhol megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +2, -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0, +9 fok között alakul, délkeleten lesz enyhébb az idő.

Az OMSZ előrejelzése szerint vasárnap is túlnyomóan borult lesz az ég, sokfelé várható ismétlődő eső, zápor, északnyugaton eleinte havas eső, havazás is. A Nyugat-Dunántúlon az északi, északkeleti, másutt a keleti, délkeleti szél több helyen megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 11 fok között alakul, délkeleten lesz enyhébb az idő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik