Szórakozás

Kis híján halálos balesetet szenvedett a SportKlub műsorvezetője

Orsi tudja, hogy a becsapódás végzetes is lehetett volna, ezért eldöntötte: mostantól ő irányítja a kocsit, nem pedig fordítva.

Vezetéstechnikai tréningen járt Sándor Orsi. A SportKlub műsorvezetője a Hungaroring speciális pályáján tesztelte tudását, mert a téli időben borzasztó élményben volt része a csúszós úton.

„Nemrég a barátaimnál jártam Érden. Amikor hazafelé indultam, a ház melletti jeges lejtőn megcsúszott az autóm,  én a fékbe tapostam, de a motor lefulladt. Ekkor üresben száguldottam le a jeges úton és ijedtemben behúztam a kéziféket amitől teljesen irányíthatatlanná vált a kocsi.Vagy 100 métert csúsztam a meredek utcában  mire megálltam, pont egy villanyoszlop előtt. Nagyon megrémültem, visszamentem a barátaimhoz és órákba telt, mire újra el mertem indulni.”  Orsi az ijesztő kaland után úgy döntött, felülkerekedik a félelmein és kipróbálja magát egy vezetéstechnikai tréningen.

„A tréning pálya iszonyatosan csúszott, a kocsim pörgött körbe-körbe,ráadásul vízsugárral rontottak a látási viszonyokon. Félelmetes volt, igazi adrenalin bomba, de rengeteget tanultam belőle. Azóta sokkal jobban odafigyelek a forgalomban, még inkább meggondolom, hogy belemenjek-e a manőverekbe. Javaslom mindenkinek, hogy tegye magát próbára, megéri” – tette hozzá a MezTelenül műsorvezetője.

Orsi kalandjának hajmeresztő felvételei is előkerülnek majd a MezTelenül február 21-i adásában, 20:30-kor a SportKlub műsorán.

Még több bulvárcikkért kattintson ide!

Ajánlott videó