Szórakozás

Rendőrök beszéltek le az öngyilkosságról egy törököt Szegeden

Belvarosi-hid-Szeged(960x640).jpg (Belvárosi híd, Szeged)
Belvarosi-hid-Szeged(960x640).jpg (Belvárosi híd, Szeged)

Egy szabadnapos osztrák rendőr és a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei mentették meg egy öngyilkos-jelölt életét Szegeden vasárnap délelőtt.

Kapcsolódó cikkek

Az osztrák rendőr a FRONTEX nemzetközi határügynökség tisztjeként teljesít szolgálatot a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A szabadnapját töltő rendőr a városban sétált, amikor azt látta, hogy egy fiatalember le akar ugrani a Belvárosi hídról. Odalépett hozzá, megkérte, hogy ne ugorjon, de ezzel egy időben le is fogta a férfit, aki ellenkezett és nem adta fel öngyilkossági szándékát.

Ezzel párhuzamosan egy állampolgár jelezte a közelben lévő járőröknek, hogy egy férfit látott a hídon, aki valószínűleg a Tiszába akar ugrani. A Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai egy percen belül a helyszínre érkeztek, ahol már a két férfi közötti „dulakodást” látták. Azonnal közbeléptek, majd az osztrák rendőrrel közösen megfékezték a szabadulni akaró török férfit. A hazánkban tanuló fiatalembert a mentők kórházba vitték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik