Szórakozás

Új bizniszbe kezd Brad Pitt és Angelina Jolie

Brad Pitt-Angelina Jolie (Brad Pitt, Angelina Jolie)
Brad Pitt-Angelina Jolie (Brad Pitt, Angelina Jolie)

A sztárpár beszáll a borüzletbe. Saját rozéjukat – francia szőlőbirtokukra utalva – Miraval néven márciusban dobják piacra.

A párnak Marc Perrin francia borász segít, aki szerint Pitték a lehető legjobb provence-i borral akarnak előállni. A kínálat nyárra fehérborral is bővül.

Pitt és Jolie négy éve bérelte ki a dél-franciaországi Miraval kastélyt Correns-ben. Annyira megtetszett nekik, hogy később a hatvanhektáros szőlőbirtokkal együtt megvásárolták. Tavaly már a szüret és borkészítés minden fontos állomását maguk ellenőrizték, és a borászat teljes felszerelésének felújítására is gondjuk volt. Forgalomba kerülő palackjaikon a két sztár nevén kívül Perrin neve is ott lesz.

A Miraval borászat termékei korábban Pink Floyd márkanéven futottak, mivel a brit rockbanda 1979-ben a birtokon álló stúdióban vette fel a Fal című albumát.

Pitt egyébként a színészet mellett szívesen merül el különböző egyéb alkotótevékenységekben. A Katrina hurrikán pusztítása után a háztervezésbe vetette bele magát, hogy fenntartható otthonokat teremtsen a fedél nélkül maradt családoknak. Tavaly pedig saját tervezésű bútorkollekcióval lepte meg a közönséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik