Szórakozás

Drogdílert fogtak el a rendőrök Mindszenten – Videóval!

Egy dílert és 7 vásárlóját állították elő csütörtökön a rendőrök Mindszenten.

A 45 éves helyi férfit azzal gyanúsítják a vásárhelyi nyomozók, hogy rendszeresen értékesített kábítószert a Tisza parti városban és a környező településeken – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-kapitányság sajtószóvivője.

A bűnlajstroma szerint egyik alkalommal egy 11 éves fiút is droggal kínált. Őt a vásárhelyi rendőrök és a kommandósok közösen fogták el, majd házkutatást tartottak nála, ahol kábítószert és annak előállításhoz szükséges eszközöket is lefoglaltak.

A 7 fogyasztó közül az egyik elfogásához szintén a kommandósok közreműködését kérték a vásárhelyi nyomozók, ugyanis a 33 éves férfi közel 15 évet töltött büntetés-végrehajtási intézményekben többek között felfegyverkezve elkövetett rablás, lőfegyverrel visszaélés és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. Őt a nyomozók azzal is meggyanúsították, hogy társaival még tavaly decemberben ellopott egy 3 millió forint értékű munkagépet, valamint egy mindszenti lakásból az összes radiátort letépte és értékesítette. A rendőrök gyanúja szerint a férfi további betörésekkel is összefüggésbe hozható, ezért a nyomozást ezekre az ügyekre is kiterjesztik.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a 45 és a 33 éves férfit kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik