Szórakozás

Kőműveskalapáccsal követelte a sportkocsi kulcsait

Kőműveskapaláccsal, majd ököllel és bozótvágó késsel követelte egy kalocsai férfi ismerősétől egy Mercedes CLK sportkocsi kulcsait.

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 43 éves kalocsai férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szerdán éjjel a kalocsai lakásában tartózkodó 37 éves bajai férfitól azt követelte, hogy adja át részére a ház előtt parkoló svéd rendszámú Mercedes CLK típusú személygépkocsit – tudta meg a Szeged24 a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A bajai férfi erre nem volt hajlandó, ezért a kalocsai férfi rátámadt, ököllel, valamint egy időközben magához vett kőműveskalapáccsal bántalmazta a sértettet. Cselekményének a jelen lévő hozzátartozók vetettek végett. A sértett távozása során bántalmazója kikísérte és eközben magához vett egy bozótvágó kést, majd közölte, nem engedi, hogy a kocsival elmenjen, követelte az indítókulcsot. A sértett ennek félelmében eleget tett, majd orvoshoz ment.

Bántalmazásával összefüggésben 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. Az eljárás során a gépkocsit lefoglalták a rendőrök. Az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett folyik tovább a nyomozás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik