Szórakozás

Nagyon dögös! Lola szőkére, vörösre, majd feketére váltott

Melyik áll neki a legjobban? Hát mind! Lola régi titkos vágya válhatott valóra, amikor felpróbálhatott számtalan parókát.

„Még soha nem voltam szőke, ezért nagyon kíváncsian vártam a próbálgatást. Hatalmas élmény, a lángoló vörösben például bármikor fellépnék. Na jó, az utcára már nem venném fel.” – nevetett fel két parókapróba között a bájos énekesnő. „Az viszont kellemesen meglepett, hogy már nem is hiányzik a hosszú haj. Annak idején, amikor rövidre vágattam a hajam, nagyon szomorú voltam miatta, most viszont már furcsa hosszú hajjal látni magam. Valahogy a rövid vált az igazivá.”

Ez alkalommal szabadon szárnyalhatott Lola fantáziája, és bármelyik parókát felkaphatta, amelyik csak a kezébe akadt. Az énekesnőt Butskó Zsuzsa, a Magyarországon egyedülálló kezdeményezés, a Fő-próba ötletgazdája segítette a villám-átalakulásban.

Az eredeti szakmám fodrász, magamnak is mindig szerettem volna előre megnézni, hogyan állna egy szín vagy frizura. Azok a számítógépes programok, amikor feltöltesz magadról egy fotót és megnézheted, hogyan néznél ki új frizurákkal, nem azt az igazi hatást adják vissza. A paróka szaküzletekben pedig nem lehet próbálgatni, hiszen nem az a céljuk, hogy segítsenek a saját frizura kiválasztásában. Innen jött az ötlet. Nálunk 110 paróka áll nálunk rendelkezésre, ezek segítségével szinte korlátlan frizurát ki lehet próbálni, nulla rizikóval. Ugyanis ha nem tetszik, akkor nevet egy nagyot, leveszi és felpróbál egy másikat. Viszont ha tetszik, akkor készítünk róla egy fotót és máris viheti a fodrászához, hogy ilyet szeretne.” – mondta Butskó Zsuzsa.

Nem is hallottam róla, hogy létezik ilyesmi, de hihetetlenül jó ötlet és nagyon jól szórakoztunk. Azt egyelőre kizártnak tartom, hogy szőke, hosszú fürtjeim legyenek, de vicces volt így látni magam – tette hozzá Lola.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik