Szórakozás

Ellenőrzéskor kiugráltak az autóból

Heten utaztak abban a VW Polóban, melyből a határőrök ellenőrzésekor az utasok kiugráltak és a határ felé menekültek. A csomagokból 70 szerb zárjegyes cigaretta is előkerült.

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség járőrei kedden délelőtt megállítottak egy magyar rendszámú Volkswagen Polot, amelynek hátsó üléséről, illetve csomagtartójából 4 felnőtt, és 1gyermek ugrott ki, akik az államhatár felé kezdtek menekülni.

Az autó első ülésein egy 58 éves, és egy 46 éves magyar állampolgárságú nő utazott. A járőrök a menekülő személyek közül 3 felnőtt, és 1 gyermek koszovói állampolgárt elfogtak, a negyedik felnőtt visszaszaladt Szerbia területére -tudta meg a Szeged24Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A magyar állampolgárokkal szemben embercsempészés gyanúja miatt indult eljárás. Az egyik magyar nő csomagjában 73 doboz szerb zárjegyes cigarettát találtak a rendőrök, ezért ellene szabálysértésifeljelentést tettek a NAV felé. A koszovói állampolgárok közül 1 személyt a Kiskunhalasi Őrzött Szállásra, 3 személyt Békéscsabára szállítottak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik