Szórakozás

VV Éva állítja: feltörték a Facebookját

A botrányhősnő arról panaszkodott a Hír24-nek, hogy a nevében valaki más garázdálkodott a legnagyobb közösségi oldalon.

Meglepő bejegyzések kerültek ki tegnap VV Éva rajongói oldalára és privát profiljára is. A posztokban az RTL Klub tegnap indult új sorozatát, az Éjjel-nappal Budapestet és a benne szereplő VV Anikót ócsárolta a ValóVilág egykori törtetője.

Éva a posztban egykori villabeli lakótársát nemes egyszerűséggel leprostizta, az RTL Klubot pedig ugyanitt orális szexre biztatta. „Én vagyok az új BB Éva!” – szerepel még a bejegyzésben.

(Fotó: RTL Klub)

Éva azonban állítja, nem ő írta ki a sértő mondatokat.

„Valaki feltörte a Facebookomat. Csak ma reggel szembesültem vele, hogy milyen kiírások kerültek ki, amíg aludtam. Fogalmam sincs, hogy ki lehetett az, de már megváltoztattam a jelszavam és megtettem a szükséges lépéseket” – mondta a Hír24-nek a felháborodott VV Éva, aki egyébként ezúton is gratulál Anikónak az új munkájához.

„Örülök, hogy Anikó újra munkát kapott az RTL-től, nem vagyok rá féltékeny. Sok sikert neki”

VV Éva a Hír24-en keresztül reagált a Bors ma megjelent cikkére is, amelyben azt állítják, hogy a lánynak nincsen érvényes társadalombiztosítása és emiatt komoly bajba kerülhet. „Valóban volt tb-tartozásom, de már két hónapja rendeztem az elmaradásaimat. Nem értem, hogy mire jó, hogy ilyeneket kitalálnak” – bosszankodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik