Szórakozás

Ma debütál az RTL Klub új sorozata

A Barátok közthöz és a ValóVilághoz is hasonlítják a ma este startoló Éjjel-nappal Budapest című új sorozatot.

A történet egyszerű: a 37 éves Joe hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, hogy vidékről a fővárosba vágyó fiataloknak adja ki lakásának szobáit. Ez ad otthont nyolc fiatalnak, akik lakótársakként élnek együtt. A fiatalok különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog összetartja őket: imádják Budapestet. A lakók és barátaik egytől egyig szexi fiatal lányok és fiúk, akiknek a szórakozás az életük. Közben persze azért jut idő a szövevényes szerelmi szálakra, ármánykodásra, féltékenységre, családi titkokra, óriási drámákra és csetepatékra.

Már hónapok óta cikkeznek az Éjjel-nappal Budapest című napi sorozatról, ami ma estétől minden nap egy órában jelentkezik majd az RTL Klub műsorán. Talán nem titok, hogy az egy albérletben lakó bulis fiatalokról szóló történet a Németországban már nagy sikerrel futó Berlin – Tag und Nacht című sorozat mintájára készül.

(Fotó: RTL Klub)

Az Éjjel-nappal Budapestet hasonlítják a Barátok közthöz és a ValóVilághoz is, azonban senkinek sincs igaza. Bár a történet bekamerázott fiatalokról szól, valójában minden fikció, egy előre megírt forgatókönyv része. A sorozat azonban nem is klasszikus értelemben vett szappanopera, ugyanis a szereplők kész dialógusok helyett csupán támpontokat kapnak a készítőktől. Előre elmondják, hogy minek kell történnie, de aztán mindenki a saját elképzelése szerint, a saját szavaival adhatja elő a jelenetét.

A szereplők többsége amatőr, bár néhányan közülük már álltak kamera előtt. A sorozatban szerepet kapott a valóvilágos Nádai Anikó, és a Csillag Születik egyik korábbi szereplője, Polyák Rita is. De akad köztük olyan arc is, aki a nézők helyett inkább a rendőrségnek ismerős: néhány napja kiszivárgott, hogy a főhős korábban négy évet ült zsarolásért.

Az RTL Klub a Kód helyére érkező Éjjel-nappal Budapestet az év legnagyobb dobásaként emlegeti, nagy reményeket fűznek hozzá: az első harminc részt már le is forgatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik