Szórakozás

Balesetek a hétvégén: egy autóbusz és egy sószóró is ütközött

A hétvégi havazás alatt összesen tizenkét közlekedési balesetnél kérték a katasztrófavédelem segítségét Fejér megyében. Székesfehérváron egy autóbusz és egy sószóró ütközött. Sárbogárdnál három személygépkocsi, Tácnál egy autó és egy terepjáró karambolozott.

Szombaton este egy személygépkocsi csúszott árokba a 811-es főúton Pátka közelében. Nem sokkal később Székesfehérváron is a hivatásos tűzoltók segítségét kérték. A Palotai út és a Schwäbisch-Gmünd utca kereszteződésében egy autóbusz és egy sószóró ütközött. A buszon tizennyolcan utaztak. Személyi sérülés egyik balesetnél sem történt.

Vasárnap kora reggel három személygépkocsi ütközött a 63-as főúton Sárbogárd közelében. Mindhárom autó az árokban állt meg. A mentők három sérültet szállítottak kórházba. A sárbogárdi hivatásos tűzoltók a járművek áramtalanítását végezték el. Délelőtt egy terepjáró és egy személygépkocsi karambolozott Tác határában. A balesetben hárman sérültek meg. A műszaki mentést a katasztrófavédelem székesfehérvári hivatásos tűzoltó egységei végezték.

Kora este rövid idő alatt több baleset történt az M7-es autópályán. Polgárdinál egy személygépkocsi csúszott árokba. A kápolnásnyéki lehajtó közelében egy terepjáró és egy személygépkocsi ütközött, majd egy kisteherautó és egy személygépkocsi csúszott össze, körülbelül nyolcszáz méterrel távolabb szintén egy személyautó sodródott árokba.

A február 11-én induló héten a meteorológiai előrejelzések szerint enyhébb, de csapadékos idő várható. Éjszakánként jellemzően fagypont alá süllyed a hőmérséklet, továbbra is téli útviszonyokra kell felkészülni- mondta Szabó-Bisztricz Anett katasztrófavédelmi szóvivő a Fehérvár24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik