Szórakozás

Ízléstelen Ördög Nóra új plakátja

A Bors szerint sokaknál kiverte a biztosítékot Ördög Nóra új reklámja, amellyel egy parfümnek csap hírverést.

Az utcákat elárasztó plakáton a várandós kismama érzéki nőként jelenik meg, ami a Bors szerint sokakban visszatetszést kelt.

(Fotó: Bors)

„Fedezd fel Ördög Nóra érzéki oldalát!” – hirdeti egy mindenütt felbukkanó reklám. A felhívásnak valószínűleg magyar férfiak százezrei tennének szívesen eleget, főként, hogy az óriásplakátról a műsorvezető igéző szemekkel tekint az utca népére, érzéki pózban, erotikusan nyitott ajkakkal népszerűsítve a nevével forgalmazott parfümöt. Nem is lenne semmi baj a buja tartalommal, ha a híresség nem épp egy kerekedő pocakú, hatodik hónapban lévő kismama lenne. Nóri azonban áldott állapotban van, és a Bors szerint sokan úgy vélik, hogy nem illik terhes nőhöz az érzéki reklám. Az interneten számos bejegyzés tanúskodik erről.

“Nóri egyértelműen ahhoz a táborhoz tartozik, aki úgy véli, hogy aki gyermeket vár, az nem szűnik meg automatikusan nő lenni, mindössze egy pluszszerepre, az anyaságra készül. Ettől még ízig-vérig nő marad, akiből adott esetben árad a szexualitás is. Aki állapotos, igenis lehet szexi” – mondta a Borsnak Ördög Nóra közeli kollégája és barátnője, Törköly Erika.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik