Szórakozás

“The Cartel” néven haknizik a Berényi família

Kicsit szürreális lehet, amikor Szőke Zoltán és R. Kárpáti Péter együtt keverik a koktélokat.

R. Kárpáti Péter nem sokáig csüggedt azután, hogy kiírták a Barátok köztből. A sorozat egykori Berényi Andrása újabban az ország diszkóit járja a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltánnal. Az ilyen haknikon a két színésszel bárki elbeszélgethet és fotózkodhat, sőt piát is rendelhetnek tőlük.


“Egyszer kaptunk meghívást egy buliba, aminek olyan sikere volt, hogy azt gondoltuk, ha akkora örömet okoz, hogy mi elmegyünk néhány órára a diszkóba, akkor menjünk el gyakrabban” – magyarázta a furcsa közönségtalálkozó ötletének eredetét R. Kárpáti Péter, aki a szórakozóhelyek hangos jellegéből adódóan színészi képességeit nem tudja kamatoztatni, ezért inkább italt kever.

“Gondolom, most a legtöbb embernek az fordul meg a fejében, hogy zsíros összegért vállaljuk a fellépést. Erről szó sincs. A színészszakmában teljesen megszokott, hogy támogatják egymást a kollégák. Péter huszonkét éve a barátom. Amióta nincs a sorozatban, kevesebbet keres. Természetes, hogy segítek neki. A színészek mindig tettek egymás zsebébe pénzt, ez így működik közel ötven éve, és remélem, ez az összetartás az elkövetkező ötven évben is jellemző lesz” – árulta el a Borsnak Szőke Zoltán.

A Barátok közt készítői egyébként nem ellenzik a diszkóhaknikat, bár jobban örülnének, ha a szereplők színházi munkával egészítenék ki a jövedelmüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik