Szórakozás

Százezer forint nyomravezetői díj egy szegedi rablás ügyében

Fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt ismeretlen tettesek ellen nyomoz a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A feljelentés szerint két ismeretlen elkövető idén január 14-án az esti órákban Szegeden az Agyagos és a Gáspár Zoltán utca közötti útszakaszon megtámadott egy nőt, majd egy késsel, valamint egy lőfegyverutánzattal fenyegetőzve megszerezték a sértett táskáját. A nő nem sérült meg.

A nyomozás során lefolytatott adatgyűjtések eredményeként látókörbe került egy kb. 20-25 év körüli, 172 cm magas, rövid, sötét hajú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésének időpontjában sötétkék szálkoptatott farmert, és sötétszürke kabátot viselt. A keresett személy testi jellegzetessége, hogy orra enyhén turcsi, illetve mozgása hintázó, karjait testétől távol tartja, azokat erősen lengeti.

Az egyik gyanúsítható személyről fantomkép készült.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőiről vagy a fantomképen látható személyről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnüldözési Alosztályán, vagy hívja a 112-es segélyhívószámot.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100 000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik