Szórakozás

Nem kicsit nárcisztikus Kevin Bacon

Kevin Baconről sok mindent el lehet mondani, de annyi biztos, nem az a tipikus „mindenhova limuzinnal vitetem magam" sztár. Napi szinten veszi igénybe a New York-i tömegközlekedést, és bizony szereti, ha az emberek megismerik.

Kapcsolódó cikkek

Kevin a minap azt nyilatkozta, mindennap metrózik, ugyanis így juthat el a leggyorsabban bárhova a városon belül. Továbbá, ő sem csinál egyebet ilyenkor, hogy elűzze az unalmát, mint hogy a telefonján játszik: a solitaire-t,  a backgammon-t és – naná, hogy – az Angry Birdsöt szokta a leginkább nyúzni.

(Foto: BeImages)

Annak, hogy az 54 éves színész a tömegközlekedést használja, nagyon egyszerű oka van: szereti, ha felismerik. Korábban beszélt is erről:  „A hírnév kétélű dolog. Volt álruhám is, mert látni akartam, milyen lenne, ha nem ismernének fel. Nem tetszett túlságosan. Nem voltak túl kedvesek hozzám. Nem háborgattak, sőt, szó szerint keresztülnéztek rajtam” – panaszolta.

Kevin öncirógatását azzal az egyértelmű ténnyel zárta, hogy a színészek híresek akarnak lenni és kész. Nos, ő színész is, meg híres is, úgyhogy tűri szépen, ha valaki felismeri a metrón üldögélve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik