Szórakozás

Átok sújtja Szécsi Pál családját

A legendás és tragikus sorsú Szécsi Pál életútjára szinte mindenki kíváncsi. Most, nővére, Katalin halálával ismerőseiben is felelevenednek az emlékek, amit a családról őriznek.

Ahogy már megírtuk, kitagadta örökségéből a 2012 utolsó napján elhunyt Szécsi Katalin a lányát. Testét a tudománynak ajánlotta fel, még végtisztességet sem kért családjától.

„Nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseid lesznek, ha megismered a végrendeletemet” – üzente Szécsi Pál nővére, Katalin közvetlenül a halála előtt a lányának.

Szécsiék ismerősei arról suttognak, mintha valami átok sújtaná ezt a családot.  Hiszen már Szécsi Pál nagyapja is önkezével vetett véget életének, a New York-palota legfelső emeletéről vetette a mélybe magát, s Katalin és Pál édesanyja is mentális problémákkal küzdött, és elhagyta az országot.

Amikor majd’ két évtized távollét után az akkor már depresszióval küszködő Szécsi Pál telefonon felhívta édesanyját, csak annyit válaszolt: „Nem azért költöztem ilyen messzire, hogy a gyerekeim utánam jöjjenek!” A szerencsétlen énekes röviddel a beszélgetés után követte el nyolcadik, immár végzetes öngyilkossági kísérletét.

A Szécsi-átok részletei a Bestben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik