Szórakozás

Marenec Fruzsi bevállalta – Fotók!

Merész estélyiben lépnek a vörös szőnyegre a SportKlub képernyősei.

Csodálatos ruhaköltemények ejtették rabul a SportKlub „angyalait”. Marenec Fruzsi és Szabados Ági Léber Barbara kreációi közül választották ki, hogy miben lépjenek holnap este a Story Gála vörös szőnyegére. A próbán kiderült, hogy Fruzsi merészebb, mint azt ő maga gondolta volna.

Marenec Fruzsi és Szabados Ági úgy döntöttek, mindketten ugyanabból a Léber Barbara-kollekcióból választanak estélyit. Ám míg a Warm Up! Napi sportajánló műsorvezetője egy igazán szexi darabot szemelt ki magának, addig a Híradó háziasszonya egy visszafogottabb mellett döntött.

„Szerelem volt első látásra, szinte azonnal megtaláltam azt a ruhát, amire vágytam. Az estélyi nagyon közel áll a stílusomhoz, szeretem az egyszerűen elegáns darabokat, bár ez most egy kicsit merészebb a megszokottnál. A gála napján még igazi csajos programok várnak ránk Ágival, a frizuránkat az R2-ben készítik majd el” – magyarázta Fruzsi.

Ági ugyan korábban még nem lépett a vörös szőnyegre, de a csodálatos ruhák versenytáncos múltja miatt nem idegenek számára.

„A ruhák, amiket Léber Barbaránál kiválasztattunk nagyon passzolnak mindkettőnkhöz. Ugyanabból a kollekcióból származnak, mégis különbözőek és ez által hűen tükrözik a stílusunkat. Mivel a SportKlub Híradót vezetem, a hétköznapokban is visszafogottabb darabokat viselek, ez a díjátadó gálán sem lesz másképp” – tette hozzá Ági.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik