Szórakozás

Lolobrigidával megy bálba a különc milliomos

Richard Lugner (Richard Lugner)
Richard Lugner (Richard Lugner)

Az egykori olasz szexszimbólum és egy Oscar-díjas amerikai színésznő lesz a vendég idén különleges páholyában.

Ifjúkorának szexszimbóluma, a 85 éves Gina Lollobrigida lesz Richard Lugner különc osztrák milliomos második sztárvendége a február 7-i bécsi operabálon, amelyre meghívta Mira Sorvino Oscar-díjas amerikai filmszínésznőt is.

A dúsgazdag építési vállalkozó, aki 22 éve bérel páholyt a legrangosabb bécsi társasági eseményen, az első, hozzá hasonló korú hölgyvendégét bejelentve elmondta, hogy fiatal korában Lollobrigida „egy igazi szexszimbólum volt”. A 80 éves Lugner egyszer már meghívta az egykori olasz filmdívát az operabálra, 1991-ben, akkor azonban az Öböl-háború kitörése miatt az utolsó pillanatban lefújták a rendezvényt.


Fotó: AFP

Csütörtöki bécsi sajtótájékoztatóján Lugner elmondta, hogy sem Sorvino, sem Lollobrigida nem állt elő különleges igénnyel azon kívül, hogy mindketten vegetariánusok. Emellett az egykori olasz filmcsillag azt kérte, hogy ne helikopterrel, hanem autón vigyék a gloggnitzi Luigi étterembe, ahol a vállalkozó hagyományosan megebédelteti vendégeit az estély előtt.

A sajtótájékoztatón Lugner felhánytorgatta, hogy noha már több mint két évtizede vesz részt az operabálon, idén egy „másodosztályú páholyba száműzték” azzal az indoklással, hogy a páholya előtt szokásos tolongás biztonsági kockázatot jelent.

A vállalkozó minden évben más hírességet hív meg a páholyába. Korábbi vendégei között volt Sophia Loren, Andy McDowell, Larry Hagman, Roger Moore, de a botrányhős Paris Hilton és Lindsay Lohan is. Két éve magára vonta a bál szervezőinek haragját azzal, hogy a Ruby nevű marokkói származású bártáncosnőt, Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő szexbotrányának egyik főszereplőjét hívta meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik