Szórakozás

Magyarországra érkezett a Downton Abbey

Különleges helyszínen mutatta be kedden a STORY4 az elmúlt évek legsikeresebb brit televíziós alkotását, amelynek debütáló részét a sajtó képviselői még a magyarországi premier előtt megtekinthették.

A rendezvényt Őexc. Jonathan Knott, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete, és a sorozatot szinkronizáló színészek is megtisztelték jelenlétükkel.

(Fotó: Story4)

A sajtótájékoztatón a STORY4 2013-as terveiről, újdonságairól is beszámolt: “Ahogy mindenkinek, úgy nekünk is megvan a magunk a története. Bulvárcsatornából formálódtunk az igényes, máshol nem látható szórakoztatás otthonává, és a magunk példáján sikerült bemutatnunk, hogy a minőség nem feltétlenül ellentéte a népszerűségnek. Hiszen a STORY4 ma az ország 4. legnépszerűbb kábelcsatornája” – fogalmazott Borsány-Gyenes András, a STORY4 vezérigazgató-helyettese.

“A telenovellák eltűntek. Van helyette Downton Abbey, Poirot, Miss Marple, Murdoch, Foyle háborúja, és hamarosan érkezik Gordon Ramsay a pokol konyhájával. Mi mutathattuk be a Videoton kitűnő szereplését az Európa Ligában, és tavasszal a Stuttgart, az Inter, a Chelsea vagy éppen a Liverpool fut majd ki a STORY4 gyepszőnyegére. Nálunk látható a Napi sztori, és az Átvágó Vágó Istvánnal, és még sok-sok minden, amiért érdemes nap, mint nap a STORY4-et választani” – tette hozzá.

A Downton Abbey az elmúlt évek során a minőség, az elegancia és az elegáns, finom szórakoztatás szinonimája lett. Bárhol mutatták be a sorozatot, mindenhol sikert aratott. Nagy-Britanniában 2010 szeptemberében debütált a legnagyobb kereskedelmi csatornán, az ITV-n, és már az első részt több, mint 10 millióan tekintették meg. Csak viszonyításképp: az ugyancsak az ITV-n futó X-Faktornak is ennyi nézője szokott lenni…

De Amerikát is meghódította a Downton Abbey, hiszen a PBS a brit sorozatnak köszönhetően megnégyszerezte nézettségét. A világban ma száznál is több országban vetítik a Downton Abbeyt, és mostantól már mi sem lógunk ki a sorból, hiszen büszkén mondhatjuk el: a Downton Abbey Magyarországra is megérkezett.

(Fotó: Story4)

A Downton Abbey elhozza nekünk azt az eleganciát, minőségi szórakoztatást, amit a STORY4 a zászlajára tűzött. Premier: Február 10. vasárnap, 20 óra

Ajánlott videó

Olvasói sztorik