Szórakozás

Ha elvitték a táskáját, tegyen feljelentést!

A most elfogott fiatalok januárban több járókelő kezéből kitépték a táskát, vagy leszakították a nyakláncát. Olyan estekre is fény derült, melyekben eddig nem tettek feljelentést, ezért az áldozatok jelentkezését várják.

Táska- és nyaklánctolvaj fiatalokat fogott el a Szegedi Rendőrkapitányság. A kihallgatások során olyan bűncselekményeket is elismertek, amiről a rendőrségnek még nem volt tudomása. Ezért sértettek jelentkezését várják!

A vallomások szerint a fiatalok az alábbi bűncselekményeket is elkövették, de a sértettek ezidáig még nem tettek feljelentést -tudta meg a Szeged24Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

– 2013. január 15-én kora délután a Katona József utcában egy 50-60 év közötti nő kezéből tépték ki a táskáját.- 2013. január 11-én délután a Tápéi utcán egy idős asszonytól vették el a táskáját.

– Néhány hete a Honvéd téren egy 50-70 év közötti asszony nyakából tépték le a nyakláncát.

– Néhány hete a Kálvária téren egy fiatal lány kezéből tépték ki a táskát. Ő a tolvajok után futott, de nem érte el őket. Kérjük a fenti ügyekben érintett sértetteket, hogy a nyomozás segítése érdekében haladéktalanul jelentkezzenek a Szegedi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályán (Szeged, Párizsi krt. 16-22.) és tegyenek feljelentést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik