Szórakozás

Szülés után is remek formában a Jóban Rosszban sztárja! Fotók!

Végh Juci a terhesség utáni fölöslegtől megszabadulva, csinos vonalait sem rejti véka alá.

Az idei Story Gálán Léber Barbara kreációi elevenednek majd meg a Jóban Rosszban csinos színésznőin. A forgatások szüneteiben lelkesen vetették magukat a szebbnél szebb kreációk közé, hogy mindenkit lenyűgözzenek a bulvárvilág rangos díjátadóján. Végh Juci választása végül egy fekete ruhára esett, amelyet az extrém kivágások tesznek sejtelmessé. A Dr. Steiner Dórát alakító színésznő másfél év alatt szabadult meg a terhesség alatt felszedett kilóktól, most csinosabb, mint valaha, és ezt a nyilvánosság előtt sem titkolja.

„Összesen huszonnégy kilót híztam a terhesség alatt. Nem hittem, hogy valaha visszanyerhetem a régi alkatomat, vagy felvehetek majd egy olyan ruhát, amire most esett a választásom. Egyszerűen szerelmes vagyok ebbe a ruhába. Bár kell hozzá bátorság, hiszen a merész szabása teszi izgalmassá.” – áradozott Végh Juci, aki először szombaton mutatja meg, melyik Léber Barbara ruha rabolta el a szívét.

„Rengeteg türelem kellett ahhoz, hogy megszabaduljak a feleslegtől, de végül másfél év alatt sikerült, fogyókúra és edzés nélkül. Valószínűleg alkati kérdés, hogy szép lassan leadtam a plusz kilókat, az utolsó lökést egy színházi próbaidőszak adta meg, de Bence mellett sincs megállás, főleg mióta elkezdett járni.” – tette hozzá a fiatal anyuka.

Az, hogy milyen összeállításokban tündökölnek majd a TV2 sikersorozatának sztárjai, az a 14. Story Gálán hamarosan kiderül. Addig pedig estéről estére újabb izgalmakat hoznak a nézők mindennapjaiba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik