Szórakozás

Drogozással vádolja anyósa Pákót

Nem kevesebbet állított Fekete Pákó anyósa a Pesti Központi Kerületi Bíróság folyosóján: a férfi közös gyermekük, Bence szeme láttára verte a feleségét, gyakran kokainozott, s nemegyszer női ruhába bújva szórakozott férfiakkal - tudta meg a Blikk.

A nagymama fotót is csatolt beadványához, amelyen Pákó női ruhában parádézik.

“Ez csak egy a sok bizonyíték közül, de még a kisunokámra is ráhúzta a női ruhát. Nemegyszer jelen voltam, amikor a gyerek szeme láttára vert e a lányomat, Bence sivítva bújt el előle” – mesélte. “A kisfiú előtt kábítószerezett. Amikor Bencus megkérdezte: ‘Apa, mit csinálsz?’, azt válaszolta Pákó, hogy porcukrot eszik. De a pici visszakérdezett: ‘Miért az orroddal?’ – számolt be a nagymama, aki azt is hozzátette, Pákó nem csak pornózott, hanem a civil életében is egyaránt voltak női illetve férfi partnerei.

(Fotó: TV2)

A Malagában rostokoló Pákó helyett ügyvédje nyilattkozott.  “A gyámhivatalnál, a rendőrségnél és a bíróságnál is eljárást kezdeményeztünk, ám érdemi előrelépés nem történt, ezért fordulunk Strasbourghoz. A kisfiát az ügyfelem másfél éve nem látta, nem érvényesülnek apai jogai, sőt jogtalan előnyhöz juttatják az anyukát. Pákó vállalta a drogtesztet, amelyet a rendőrség végzett, és az eredménye negatív lett, ezzel szemben a gyerek édesanyja nem vállalta ugyanezt. A keddi tárgyaláson indítványoztuk, hogy igazságügyi szakértő bevonásával végezzék el az anyuka drogvizsgálatát is” – mondta Hyross Virág.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik