Szórakozás

Belső vizsgálat indult a sümegi kórház udvarán kihűlt nő halála ügyében

kórházi ápoló (kórház, beteg, ápoló, )
kórházi ápoló (kórház, beteg, ápoló, )

Belső vizsgálatot indítottak a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórházban, miután az intézményhez tartozó sümegi kórház udvarán múlt hétvégén kihűlés miatt meghalt egy asszony.

Rácz Jenő, a megyei kórház főigazgatója szerdán az MTI információját megerősítve elmondta: kihűlés miatt halt meg egy idős asszony a sümegi kórház udvarán, egy másik ápoltat kihűléses tünetek miatt kellett ellátásban részesíteni.

Hozzátette: az ügy miatt a kórház belső vizsgálatot rendelt el, a rendkívüli eseményt azonnal jelentették a rendőrségnek.
Az eset még január 26-án, szombaton, az esti órákban történt Sümegen. Kómár Viktória, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a haláleset okát a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

A kisalföld.hu kedden egy Győrben ápolt beteg kihűléses haláláról számolt be, azt írta: megfagyott egy idős ápolt a győri kórház parkjában. Tamás László János, az intézmény főigazgatója a portálnak megerősítette a kilencvenéves, ápolásra szoruló asszony halálának hírét, a nőt sikertelenül próbáltak meg újraéleszteni. A rendőrségi vizsgálat mellett belső vizsgálat is indult az eset körülményeinek tisztázására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik