Szórakozás

Az elcserélt lakat buktatta le

Összecserélte a tárolók lakatjait, ezen csúszott el egy kerékpártolvaj Szentesen. A bizonyítási kísérletet követően a tolvaj mindent bevallott a nyomozóknak.

Egy gyermekülést és egy kerékpárt loptak el a szentesi Apponyi tér egyik tárolójából még az elmúlt év decemberében -tudta meg a Szeged24 Szentesi Rendőrkapitányság sajtószolgálatán.
Már a helyszíneléskor kiderült, hogy a lakattal is történt valami, ugyanis a sértett a saját kulcsával nem tudta azt kinyitni. A nyomozás során a rendőrök látókörébe került egy 38 éves helybeli férfi, aki már többször volt büntetve lopások miatt. A férfi először mindent tagadott, majd egy bizonyítási kísérletet követően teljes beismerést tett.
Történt ugyanis, hogy a nyomozók házkutatást tartottak nála és a tárolójában lefoglalták a lopott gyermekülést, valamint egy lakatot a hozzá tartozó kulccsal együtt. A rendőrök kipróbálták, hogy vajon a férfi kulcsa nyitja-e a sértett tárolójának lakatját. Nyitotta. Ekkor derült ki, hogy az elkövető a zsebébe tette a saját és a sértett tárolójának lakatját, majd miután a kerékpárt ellopta, összecserélte azokat. A sértett ezért nem tudta nyitni a tárolóját, és mint a kiderült a férfi sem a sajátját.

A tolvaj ellen lopás miatt indított büntetőeljárást a Szentesi Rendőrkapitányság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik