Szórakozás

Máris balhézik Görög Zita Patakyval

Más-más dallal debütálna A Nagy Duettben Görög Zita és Pataky Attila. A hírek szerint összevesztek, de valószínűleg a szokásos műsorpromóciórésze a műbalhé.

Szinte még el sem kezdték a közös munkát, máris nézeteltérés alakult ki A Nagy Duett párosa, Görög Zita és Pataky Attila között, tudta meg a life.hu.

“Attila az első beszélgetés során több mint fél órán át próbált kicsit erőszakosan meggyőzni arról, hogy mi legyen az első dal, amit együtt előadunk. Én azonban nem értettem vele egyet, de eleinte ő ezt nem akarta meghallani” – mondta el Zita a portálnak. 

“Azonnal kimutattuk mindketten a tigrisfogunkat, hiszen erős, határozott személyiségek vagyunk. Én, az Edda frontembereként ahhoz vagyok hozzászokva, hogy általában az én szavam dönt, és most is arra gondoltam, hogy egy amatőrrel szemben azért az én véleményem a hangsúlyosabb, de tévedtem. Idő kellett, mire rájöttem, hogy Zita már döntött, és esélyem sincs ezen változtatni” – tette hozzá Pataky Attila.

A páros egyébként már a SuperMokkában is beszélt a dalegyeztetési nehézségeikről. Ott úgy tűnt, nincs nagy baj, és ennek fényében leginkább műbalhéról lehet szó, de ezt már megszokhattuk.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik