Szórakozás

Díjkitűzés fegyveres rablás miatt

Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézrekeríteni egy szegedi fegyveres rablás elkövetőit.

Fegyveresen elkövetett rablás miatt ismeretlen tettesek ellen nyomoz a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A feljelentés szerint két ismeretlen elkövető január 14-án az esti órákban Szegeden az Agyagos és a Gáspár Zoltán utca közötti útszakaszon megtámadott egy nőt, majd egy késsel, valamint egy lőfegyver utánzattal fenyegetőzve megszerezték a sértett táskáját. A nő nem sérült meg.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőiről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnüldözési Alosztályán, vagy hívja a 112-es segélyhívószámot.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100.000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, hogy ennek segítségével az elkövetők azonosítható. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik