Szórakozás

Előzetesben a tavaly halálra vert férfi támadói

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a két férfit, akik múlt télen úgy összevertek egy fiatalembert, hogy az a kórházban belehalt koponyasérülésébe.

2012 januárjában történt a brutális támadás, melynek során egy embernek eltörték az orrcsontját, míg a másik fiatalember olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy február 12-én a kórházban elhunyt. A Tolnai utca – Vörösmarty tér és Sütő utca által határolt (a két 10 emeletes ház között található) parkolóban estek neki áldozataiknak.

A rendőrök nagy erőkkel kezdték kutatni a támadókat, és a közelmúltban sikerült az elkövetők közül kettőt beazonosítani. A bűntetett előéletű 20 és 18 éves férfiakat a nyomozók 2013. január 22-én fogták el. Mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki. A vád: halált okozó testi sértés bűntette.

Bírósági meghallgatásukra január 24-én délután került sor, melynek során a Székesfehérvári Járásbíróság mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyezte.

Tekintettel arra, hogy a büntetőeljárás még folyamatban van, bővebb információt az esettel kapcsolatban nem áll módunkban kiadni- mondta Kiss Z. Edward megyei rendőrségi szóvivő a Fehérvár24-nek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik