Szórakozás

A legsármosabb tehetségek vallanak zsánerükről!

Caramelt, Éder Krisztiánt és Szilágyi Áront a gyengébbik nemről faggatták.

A tehetségek véleménye egyezik abban, hogy bár a külső fontos, egy nő is a belső értékeitől lesz igazán vonzó.

A Glamour idén ötödik alkalommal díjazza a legtehetségesebb hölgyeket. Legyen szó a divat, a zene, a színház vagy épp a média világáról. Azonban az erősebbik nem képviselőiről sem feledkezik meg a magazin. A legsármosabb férfi kategória jelöltjei elárulták, milyen számukra a tökéletes nő.

„Egy lánynál először az összképet figyelem. Majd utána jöhet a „szentháromság”: tekintet – arc – fenék.” – vallotta be Caramel. – „Persze minden apró részletet szemügyre veszek, mert minden porcika számít. Nagyon szeretem például az arcgödröcskéket is. De fontos a kéz és a láb ápoltsága és szépsége is. De akkor lesz igazán vonzó egy nő, ha egyénisége és erős kisugárzása van. Szeretem a bájos lányokat.” – árulta el a dalszerző-énekes, aki megtisztelőnek tartja, hogy a hölgyek a legsármosabb férfiak közé választották.

Caramelhez hasonlóan Éder Krisztián is fontosnak tartja a gyengébbik nem visszajelzését, így örömmel fogadta a jelölés hírét. A fotósként is egyre többet bizonyító énekes azt is elárulta, a temperamentumos nőket szereti.

„A magyar nők a legszebbek, ez egyértelmű. Igazság szerint nem is nagyon van tapasztalatom más nemzetiségű nőkkel kapcsolatban. Egyébként azt gondolom, nem véletlen, hogy arányaiban sok, nemzetközileg is elismert topmodellünk van.” – mondta Éder Krisztián. – „Elképzelhetetlennek tartom, hogy olyan barátnőm legyen, aki azon kívül, hogy szép, nem csinál “semmit”. Fontos, hogy fel tudjak rá nézni, hogy tisztelni tudjam. Egy okos, ambiciózus nő nem elégszik meg pusztán azzal, hogy kényelmes körülmények vannak teremtve körülötte.” – tette hozzá a divat világában fotósként egyre többet foglalkoztatott tehetség.

Szilágyi Áron a londoni Olimpia óta érezheti igazán a gyengébbik nem rajongását, hiszen emlékezetes győzelme után egy csapásra az ország kedvence lett. Olimpikon vívónkat nem zavarja a hirtelen jött népszerűség és azt is elárulta, mit szeret, ha a gyengébbik nemről van szó.

„Először azt nézem egy lányon, hogy az én barátnőm-e és csak akkor figyelem tovább, ha igen.” – viccelődött Szilágyi Áron. – „Egyébként először egy lányon mindig az arcát nézem meg, hiszen az árulja el a legtöbbet. Nekem a sportos, magára sokat adó, szép arcú lányok jönnek be. Emellett fontos, hogy a lány értelmes, kedves és humoros legyen.” – tette hozzá a sportoló, aki már a budapesti vívó világbajnokságra készül.

A legsármosabb férfiakra és a Glamour Women of the Year többi jelöltjére március 11-ig lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik