Szórakozás

A csinos magyar műsorvezető megmondja a frankót!

A szőke szépség megosztja tapasztalatait az olvasókkal és tanácsokat ad, legyen szó a legújabb smink vagy épp frizura trendekről.

Lilu eddig sem titkolta, hogy szenvedélyesen érdekli a divat és minden, ami ezzel összefügg. Évekig egy saját ruházati üzletet vezetett és sokat járt Milánóba is, a legnagyobb világmárkák bemutatótermeibe, ahol megismerkedett a legújabb trendekkel. Rajongását tovább mélyítette, hogy olykor személyesen találkozhatott nagynevű tervezőkkel. A műsorvezető nemrég blogot indított, hogy naponta megossza tapasztalatait, élményeit és tanácsot adjon követőinek.

“A Cosmopolitan kért fel, hogy indítsam el online oldalukon a blogomat. Nagyon örültem a megkeresésnek, hiszen évek óta érdekel a divat és a szépségápolás, az pedig csak hab a tortán, hogy írhatok. Lilu trender címmel indult el az oldal, ahol két szakértő társam is van: Nagy Sanyi, akivel közösen vezetjük az R2 fodrászszalont, valamint a sminkesem, Kazi Patrícia” – mondta Lilu, aki nagyon lelkes új feladata miatt. – “Minden nap többször osztom meg a tapasztalataimat az olvasókkal. Korábban is rengeteg terméket kipróbáltam és ez a jövőben sem változik majd, így tudok tanácsot adni, mit miért érdemes kipróbálni.

Bármilyen újdonság kerül a piacra, legyen szó akár krémekről vagy sminkszerekről, én letesztelem, és ennek egy külön rovatot is szentelek. Már most az első pár nap után nagyon sokan kattintottak a lilu.blog.cosmopolitan.hu oldalra és remélem, hogy egyre többen leszünk”- tette hozzá a csinos műsorvezető.

Érdemes Lilu bejegyzéseit követni, hiszen azt ígéri, minden újdonságról, érdekességről beszámol majd olvasóinak. A műsorvezető rendszeren böngészi az on-line ruhaáruházak kínálatait, és ezt is megosztja követőivel, hogy senki ne maradjon le egy-két kihagyhatatlan ajánlatról, akcióról. Sőt aki rendszeresen figyelemmel kíséri a bejegyzéseket Lilu kedvenc, a hazai újságosoknál nem kapható, külföldi divatlapjainak érdekességeibe is bepillanthat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik