Szórakozás

Al Bano kérvényezte lánya halottá nyilvánítását

Al Bano olasz énekes bírósági úton kérvényezte csaknem húsz éve eltűnt lánya halottá nyilvánítását.

A világhírű előadó a dél-olaszországi Brindisi bíróságán adta be erről szóló kérelmét. „Tíz évet vártam, mire rászántam magam erre a lépésre” – mondta Al Bano, akinek Ylenia nevű lánya 1994-ben tűnt el nyomtalanul. Az énekes szerint gyerekének halottá nyilvánítása gyakorlati okok miatt vált szükségessé, azt azonban nem részletezte, mik ezek az okok. „Ezzel a lépéssel egy húsz éve tartó gyötrelemnek vetünk véget” – idézte Banót az olasz sajtó.

Al Bano már évekkel ezelőtt arról beszélt, hogy az eltűnése idején 23 éves lánya vélhetően drogmámorban a Mississippi folyóba vetette magát New Orleansnál. „Éveken át tápláltam a reményt, hogy még életben van, de most már tudom, hogy a folyóba veszett” – fogalmazott néhány évvel ezelőtt megjelent életrajzi kötetében.

Ylenia szomorú sorsa Al Bano életére is tragikus hatással volt, az énekes elvált lánya anyjától, Romina Power énekesnőtől, akivel közösen legnagyobb sikereit aratta. A párnak összesen négy gyereke született. Al Banónak még két gyereke van egy másik kapcsolatából, az ő anyjuk Loredana Lecciso, egy olasz televíziós személyiség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik