Szórakozás

Újraéled a Bumeráng: Boros Lajos nélkül folytatják

Bochkor Gábor új adót keres rádióműsorának, a hírek szerint az elmúlt napokban komoly tárgyalásokat folytatott a Juventus vezérkarával.

Az egy hónapnyi működés után befuccsolt Bumeráng hetilap és a kifizetetlen számlák miatt elnémuló Neo FM-es Bumeráng után most újra visszatérni látszik Bochkor Gábor évtizedes ébresztőműsora. A Bors szerint nem lehet véletlen ugyanis, hogy a napokban együtt látták Boros Lajost, Bochkor Gábort és a Juventus egyik vezetőjét.

(Fotó: TV2)

“Ismerjük egymást Gáborral és Lajossal, sokat dolgoztunk együtt, elég jó a viszonyunk, szoktunk beszélgetni, akár a rádiózásról is. A Juventus reggeli műsora azonban jól működik, hallgatottságban hozza a számokat, maga a műsor nyereséges. Vagyis: mi nem tervezünk váltást, minket kell megkeresni valami szuper- ajánlattal. Persze elméletben minden rádiós szívesen dolgozna a „rádiózás isteneivel”. Ebben a szakmában egyébként sem létezik az a fogalom, hogy soha, ha pedig titokban tárgyalnánk, akkor nem is fedném fel a titkokat” – mondta a napilapnak Kalácska Gábor, a Juventus Rádió programigazgatója.

Bochkor Gábort és Boros Lajost a Bors nem tudta szóra bírni Bumeráng-ügyben, de úgy értesültek, hogy Bochkor az országos sugárzású Neo FM-hez havi húszmillió forintért szerződtetett Bumeránggal már havi hárommillióért is hajlandó lenne elszegődni a Juventushoz. Tény, hogy a regionális adók, mint a Juventus is, kisebb költségvetéssel működnek, a stáb is kisebb, s még az is lehet: a Bumeráng sztárjainak is lejjebb kell adniuk anyagi igényeikből.

Ha folytatódik is a Bumeráng, Boros Lajos fizetésével már biztosan nem kell kalkulálniuk, ugyanis a műsorvezető végleg nyugdíjazta magát. Lali király még az előző végzetes bezárás előtt jelentette be, hogy más kihívásokat keres: úgy, mint felnőtt tartalmak gyártását a netre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik